AT-1
AT-2
AT-3

ABOUT

Babagan Kita ABOUT
AS

Perusahaan kertas foto JOJO minangka produksi profesional lan penjualan kertas foto inkjet, kertas tinta lan kertas transfer termal digital printing lan seri perusahaan teknologi tinggi liyane. Perusahaan kasebut duwe peralatan lan instrumen sing diimpor kanthi maju, kanthi macem-macem teknik tingkat tinggi profesional lan tenaga teknis, kanthi tingkat kapabilitas R&D profesional, para pelanggan bisa ngrancang lan nggawe macem-macem macem-macem kanggo memenuhi permintaan pasar kanggo persediaan cetak inkjet. Manajemen modern perusahaan, proses produksi advance, saka bahan baku kanggo miwiti, kabeh proses produksi yaiku tundhuk pengawasan lan kontrol kualitas sing ketat, nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan berkualitas wis entuk pangakuan saka akeh pelanggan ing omah lan papan.

  •  JOJO paper keeps expanding new fields and new products to make its products more diversified and meet the needs of customers,with a certain degree of professional R&D capabilities .Produce

    Gawé

    Kertas JOJO tetep ngembangake lapangan anyar lan produk anyar supaya produke luwih macem-macem lan cocog karo kebutuhan pelanggan, kanthi tingkat kapabilitas R&D profesional.

  • JOJO photo paper company is a professional production and sales of inkjet photo paper, ink and thermal transfer paper digital printing supplies and other series of high-tech enterprise .The company has advanced imported equipment and instruments ,with a variety of professional high-level engineering and technical personnelManufacturer

    Pabrikan

    Perusahaan kertas foto JOJO minangka produksi profesional lan penjualan kertas foto inkjet, tinta lan kertas transfer termal persediaan cetak digital lan seri perusahaan teknologi tinggi liyane. Perusahaan kasebut duwe peralatan lan instrumen sing diimpor kanthi maju, kanthi macem-macem teknik tingkat tinggi profesional lan tenaga teknis

  • JOJO paper keeps expanding new fields and new products to make its products more diversified and meet the needs of customers,them company has consistently adhered to Service

    Layanan

    Kertas JOJO tetep ngembangake lapangan anyar lan produk anyar supaya produke luwih macem-macem lan memenuhi kebutuhan pelanggan, perusahaan kasebut terus-terusan netepi filosofi bisnis "inovasi, profesionalisme, integritas".

PRODUK FITUR

PRODUK FITUR PRODUK FITUR
mehr

Perusahaan kertas foto JOJO minangka produksi profesional lan penjualan kertas foto inkjet, tinta lan kertas transfer termal persediaan cetak digital lan seri perusahaan teknologi tinggi liyane.

  • index_pd1TOP
  • index_pd2TOP
  • index_pd3TOP
  • SALE
    TEXTURED PHOTO PAPER

    PAPER FOTO TEXTURED

    Kauntungan: Kertu cetak jet-jet yaiku tinta sing ana ing nozel printer jet tinta sing direkam gambar utawa teks. Ciri dhasar yaiku panyerepan tinta cepet lan penyebaran tetesan tinta. Syarat khusus: 1. cathetan apik, pasukan panyerepan tinta sing kuwat, kacepetan panyerepan tinta, diameter droplet tinta cilik, bentuk kira-kira bunder; 2. kacepetan rekaman sing cepet, yaiku, kepadatan dhuwur, nada terus-terusan, gambar bening; 3. pengawetan sing apik, layar duwe ...

  • SALE
    CRYSTAL PHOTO PAPER

    PAPER FOTO CRYSTAL

    Maneka bedane ing produksi gambar kristal sing ora polesan bisa dipérang dadi ing ngisor iki: 1: metode pencitraan film kristal polesan gratis: kanggo ngindhari desain film sing apik kanggo nyithak film, apik bakal nyithak film garing maneh sawise 10 nganti 20 poin utawa rambut. produksi pengeringan (cuaca nalika suhu lan asor asor nambah wektu garing), banjur mbandhingake obat adesif film polishing ing kristal (cathet yen lengket nalika nggawe film bebas gelembung, gambar kristal saka tlutut ...

  • SALE
    PRINT INK

    Tinta CETAK

    Detil produk tinta dasar pewarna: Tinta dasar pewarna warna cerah lan nyenengake. Biasane digunakake: magenta, biru murni, kuning, ireng lan warna liyane, kanggo nguatake warna transisi lan kinerja nada abu-abu, lan nambah bubuk cahya / biru muda / abu-abu medium / abu-abu enom lan warna liyane, saengga warna cetakan luwih akeh lan lembut. Tinta zat pewarna larut banyu mbutuhake 1. kelarutan banyu sing apik; 2.Kuwasa pewarnaan sing kuat; 3.Werna sing murni lan murni; 4. Larutan banyu stabil lan ...

  • SALE
    MAGNETIC PHOTO PAPER

    PAPER FOTO MAGNETIK

    Kauntungan: Kanggo tongkat magnetik ing sisih mburi ngarep, permukaan cetakan lan, adsorpsi sing kuat, permukaan cetakan yaiku adsorpsi putih lan ireng, bisa langsung diserap ing obyek kanthi magnet, pola cetak jelas, serap mangsi seragam, efek apik, bisa langsung adhesi ing obyek kanthi magnet ing mburi, bisa dibaleni kaping pirang-pirang tempel, bisa mindhah warna apik banget, bisa nggawe pola apa wae, gaweyan DIY Basis kertas nggunakake pulp kayu alami, profesi .. .

  • SALE
    PVC CARD

    KARTU PVC

    Kauntungan: Kertu magnetik minangka media rekaman magnetik kaya kertu sing NGgunakake operator magnetik kanggo ngrekam informasi karakter lan digital kanggo identifikasi utawa tujuan liyane. Kertu magnetik digawe saka kekuatan dhuwur, plastik tahan suhu dhuwur utawa plastik dilapisi kertas, bukti lembab, nganggo tahan lan fleksibel, gampang digawa, panggunaan sing luwih stabil lan andal. Kertu bank sing digunakake, kayata, yaiku kertu stripe magnetik umum. Kertu magnetik gampang digunakake, murah regane lan akeh digunakake. Iku c ...

  • SALE
    JOJO MATTE PHOTO PAPER

    GAMBAR GAMBAR JOJO MATTE

    Keuntungan: Kaku kertas, putih padhang, efek warna nyetak apik, kanggo nyedhiyakake gamut sing luwih gedhe lan level sing luwih alus, presisi tinggi, Kasetyan dhuwur, kacepetan dhuwur, efek kualitas foto. Iki nduweni karakteristik anti banyu kanthi cepet, warna cerah, gambar apik banget lan kualitas stabil. Dhukungan 1440, 2880, 5760DPI nyithak akurasi, lebar gamut, tahan cuaca dawa, akurasi warna, putih, tabel detail level warna Saiki sing paling cocog, cocog kanggo output gambar kanthi warna lengkap, clea teks cilik ...

PAPER JOJO

JOJO
KERTAS

Teknologi produksi canggih, nutupi panyerapan tinta kanthi cepet, pola sing jelas, warna-warna cerah, kanthi tekstur logam sing apik lan efek telung dimensi, luwih disenengi kanggo nyetak pribadi. Panggunaan njero ruangan, ora tahan banyu lan uv - bukti. Bisa maneh lem.